webfaciliteiten.nl

Webfaciliteiten.nl is het bureau waaraan u zonder zorgen uw online werkzaamheden kunt toevertrouwen. Als ‘online manusje van alles’ kunt u voor uiteenlopende zaken een beroep op me doen: van het ‘up to date’ houden van uw content tot het zoekmachine vriendelijker maken van uw urls. Mijn hoofdactiviteit is het bouwen van websites:

Webshop Izzyizzyfashion

Dit project betrof een tweetalige webshop. 40% procent van alle webshops wereldwijd zijn gebouwd met de WordPress plugin ‘Woocommerce’. Bestel hier uw jurk met een vleugje Afrika! (Klik op afbeelding om de bijbehorende webshop te bekijken)

peterderuyterlandschap.nl

Bij de website voor deze landschapsarchitect was het belangrijk visueel goed werk af te leveren. Daarnaast moest de website toch ook aan een minimale snelheid voldoen. Vel zelf uw oordeel over de performance! (Klik op afbeelding om de bijbehorende website te bekijken)

Carolinda’s voetreflexologie

Mijn carrière als website-bouwer startte met websites die draaien op het CMS Joomla. Ook dit CMS blijft zich doorlopend ontwikkelen en bewijzen. Wilt u een joomla website? Bekijk eerst deze hier (klik erop!). Of heeft u er al een en wilt u hem aanpassen? Aarzel ook dan niet om contact op te nemen met webfaciliteiten!

Escaperoom Schiedam

Anno 2017 zijn vrijwel alle websites “responsive”. De website van deze escaperoom is daarom perfect zichtbaar op elke mobiele telefoon, waar vandaan dan ook ruim twee derde van alle reserveringen worden geboekt.

(Klik op afbeelding om de bijbehorende website te bekijken)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s